Rotációs tengeri túra kajakjaink és kenuink kialakítása és 2018-as fejlesztési, felhasználási és gyártásai ütemezése

Felhasználási terület

 

Tengeri  –  Túra  és  Sit-On-Top kajakok és kenuk Szobról, ahol a vízi sportoknak nemcsak múltjuk, de jelenük és reményeink szerint komoly jövőjük is van. Kötődésünk a kajak – kenu sporthoz nem minden előzmény nélküli. Szobon működik kajak – kenu kölcsönző és túraszervező vállalkozásuk. Túráink  elsősorban a Duna az Ipoly és a Garam folyókra összpontosulnak. Az itt és a kajak verseny sportban szerzet tapasztalatok arra inspirálták  csapatunkat, hogy felmérve a lehetőségeket és az  igényeket, megfelelő gyártói bázisra alapozva, olyan kajak típusokat alakítsunk ki, melyek a tengeri kajakok előnyeit, építési jegyeit magukon viselve, megbízhatóan teljesítik azokat a speciális igényeket is melyeket az Ipoly a Garam vagy  a Duna folyók támasztanak, de egy Adriai kajak túra során se okozzanak kellemetlen meglepetést

Azonosságok és különbözőségek

A kajak választékunk kialakításánál figyelemmel voltunk azon alapvetésre, hogy a típus családot nem kell újra értelmezni. Az alapvetően kielégíti a magyarországi és a praktikusan szóba jöhető „tengeri” igényeket. Szükségesnek láttuk viszont a szélsőségesen a „tengeri kajak” irányba elmozduló kínálatot a magyarországi álló és folyóvízi viszonyokhoz és sajátosságokhoz igazítani , addig a pontig míg az  nem zárja ki egy átlagos tengerparti kajak kaland élményét. Kajak kínálatunkban  megtalálható az ideális típus választása az Ipolytól a Dunán át a Garamig és a Velencei tótól a Balatonon át az Adriáig, azzal a természetes átfedéssel  amely mindenkor egy rutinos kajakos birtokában van.

Mint minden sportba, így a vízi sportban is, elsődleges szempont a minőségi eszközök biztosítása, birtoklása és alkalmazása. A kajakozás egy fokozottan veszélyes sport tevékenység ahol könnyen kerülhetünk veszélyes helyzetbe-helyzetekbe, ezért fontos a jó termék és a jó választás.                                A magunk és a Real Young Kayak Co.,Ltd részéről ezzel tökéletesen tisztában vagyunk.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Termékeink úgy lettek kifejlesztve, hogy azok, köszönhetően a magas és szigorúan betartott műszaki követelményeknek és a célirányos fejlesztésnek,  a vállalható legrosszabb körülmények között is megállják helyüket.

        Így elmondhatjuk, hogy nálunk a biztonság alapfelszereltség.

   Természetesen típusaink között sokféle célnak megfelelő kialakítás van, mely más-más viszonyokhoz lett tervezve, így feltétlenül érdemes egyéniségünk és felhasználási céljaink szerint választani.